BALMES APARTMENT

Refurbishment of a flat located in a building from the 30s in Barcelona. The apartment was restored from scratch as it had never been touched since its built in the 30s. It presented a characteristical style from the 30s; among other efforts, we uncovered the brick vaulted ceiling to highlight its beauty. The new space layout looks perfectly suitable for its residents a young family from Barcelona.

Tipology

150 m2 Apartment in Barcelona

Year

2015

Photos

José Hevia

The partition walls were removed to open spaces making them higher and brighter. We come
in through the kitchen which is the heart of the flat as it’s completely open and is used as main
entrance hall to the rest of apartment rooms.
Fine materials have been chosen for the construction and design, such as polished concrete,
wood and ceramic. Those have been contrasted with eclectic furniture from different places,
second hand pieces along with design icons, looking to make the space colorful and dynamic.

Did you like it?
Call us.

We create spaces for everyone, no matter if you are big or little. So we would love to hear about your project, and talk about what is the best solution, write us at here and start something great.

Write to us.

Let’s Talk